goedkoop golfles!

Direct uw gvb halen

GVB halen in een weekend

Als je interesse hebt in golf en je wilt je GVB halen, dan is het volgen van golfles een goede eerste stap. Voor 99 euro kan je al meedoen met een van onze dag of weekend cursussen met 100% speelgarantie

GVB halen in een weekend 99 euro

Snel uw gvb halen in een weekend met 100% speelgarantie

Extra golflessen of maak kennis met de golfsport! Deze cursus is geschikt voor zowel beginners als gevorderde golfers. Het is de perfecte gelegenheid om in één weekend uw gvb te behalen met 100% speelgarantie. Tijdens deze weekendcursus ontvangt u golflessen van een erkende professional en worden alle fundamentele technieken behandeld, waaronder putten, chippen, pitchen, bunkerspel en de volledige swing.

Daarnaast besteden we ook aandacht aan de golfregels en etiquette, zodat u goed voorbereid bent om met succes het vereenvoudigde theorie-examen af te leggen.

De weekendcursus wordt altijd afgesloten met zowel het theorie-examen als het zelf spelen van een 9-holes Q-kaart om het gewilde GVB (Golfvaardigheidsbewijs) of handicap 54 te behalen. We zorgen er altijd voor dat uw gvb pas wordt aangevraagd via de golf.nl app  , zodat u direct toegang heeft tot verschillende golfbanen in Nederland om uw GVB te gebruiken.

theorie examen golf
theorie examen

GVB halen in een weekend 99 euro

  • dag golfles
  • gratis oefen examens
  • Clubs & oefenballen
  • theorie les en deelname examen
  • 9 holes q kaart lopen
  • gratis regelboeken in pdf
  • aanvraag digitale baanpermissie pas
  • activeren golf.nl app

Programma weekend

Programma zaterdag

09.30 uur ontvangst
10.00 uur fullswing
12.00 uur lunch
13.00 uur chippen en pitchen
14.00 uur putten, bunkers en theorie les
15.00 uur baanles
16.30 uur einde

Programma zondag

09.45 uur ontvangst
10.00 uur fullswing
11.30 uur uitleg regels & etiquette
12.30 uur lunch
13.00 uur putten
14.00 uur korte werk en fullswing
15.00 uur theorie examen
16.00 uur 9 holes Q kaart lopen
18.00 uur einde

registratie gvb pas

Na afloop van de cursus activeren wij meteen uw gvb pas via de golf.nl app. Om hiervoor in aanmerking te komen, dient u geregistreerd te zijn bij de Nederlandse Golf Federatie. De kosten hiervoor bedragen 63 euro per jaar. In ruil daarvoor ontvangt u registratie van uw handicap, een digitale golfpas, een golfverzekering en toegang tot en het gebruik van de golf.nl app.

golfles bunker
golflessen

Direct inschrijven of informatie aanvragen!

golfles

Onze Reviews

5/5
Het was een geweldig weekend waarin we ook veel hebben gelachen, en het beste van alles is dat iedereen zijn GVB heeft gehaald! We kunnen het zeker aanbevelen!
D Woudenberg
5/5
Ik heb meteen mijn GVB behaald! Ik heb echt genoten van zowel de cursus als de locatie. Ik ben van plan om zeker meer golflessen te nemen.
P van Tiel
5/5
Tijdens het weekend heb ik waardevolle tips ontvangen van de instructeur, een echte professional. Alles was perfect georganiseerd, en ik heb enorm genoten.
J de Vries