goedkoop golfles!

Direct uw gvb halen

GVB/HCP 54 in een dag golfles

Als je interesse hebt in golf en je wilt je GVB halen, dan is het volgen van golfles een goede eerste stap. Voor 99 euro kan je al meedoen met een van onze dag of weekend cursussen met 100% speelgarantie

Golfles en GVB in een dag halen 99 euro

In slechts één dag uw GVB/HCP 54 behalen, zonder zorgen met 100% speelgarantie.

Als u al enige golfervaring hebt opgedaan of een paar holes hebt gespeeld, is deze cursus perfect om uw GVB in slechts één dag te behalen, met 100% speelgarantie. Gedurende deze dagcursus ontvangt u deskundige golflessen van een erkende professional en worden alle fundamentele technieken behandeld, waaronder putten, chippen, pitchen, bunkers en de volledige slag.

Na afloop van de dag hebt u de mogelijkheid om deel te nemen aan het theoretisch examen en zelf de 9-holes Q-kaart af te ronden voor het behalen van uw handicap 54. Vervolgens zullen wij uw GVB-pas aanvragen, waarna u kunt gaan genieten van het golfen op diverse golfbanen in Nederland en Europa.

theorie examen
golflessen noord holland

GVB in een dag

  • Professionele golflessen
  • Gratis theorie examen
  • Gratis 9 holes q kaart lopen
  • Theorie les
  • Gratis oefenexamens
  • Aanvraag en activeren digitale golfpas

Programma

09.45 uur ontvangst
10.00 uur fullswing
11.30 uur uitleg regels & etiquette
12.30 uur lunch
13.00 uur putten
14.00 uur korte werk en fullswing
15.00 uur theorie examen
16.00 uur 9 holes Q kaart lopen
18.00 uur einde

 

Registratie pas

Om in aanmerking te komen voor een GVB-pas, is het vereist om ingeschreven te staan bij de Nederlandse Golf Federatie. Jaarlijks bedragen de kosten €63 voor de registratie van uw handicap, de pas zelf, een golfverzekering en toegang tot de golf.nl app.

Direct inschrijven of informatie aanvragen!

golfles

Onze Reviews

5/5
Het was een geweldig weekend waarin we ook veel hebben gelachen, en het beste van alles is dat iedereen zijn GVB heeft gehaald! We kunnen het zeker aanbevelen!
D Woudenberg
5/5
Ik heb meteen mijn GVB behaald! Ik heb echt genoten van zowel de cursus als de locatie. Ik ben van plan om zeker meer golflessen te nemen.
P van Tiel
5/5
Tijdens het weekend heb ik waardevolle tips ontvangen van de instructeur, een echte professional. Alles was perfect georganiseerd, en ik heb enorm genoten.
J de Vries