goedkoop golfles!

Direct uw gvb halen

gvb halen in een dag

Als je interesse hebt in golf en je wilt je GVB halen, dan is het volgen van golfles een goede eerste stap. Voor 99 euro kan je al meedoen met een van onze dag of weekend cursussen met 100% speelgarantie

GVB halen in een dag

Snel uw gvb halen met onze cursus gvb in een dag

Wij bieden een intensieve dag aan waarop je bij ons je GVB (Golfvaardigheidsbewijs), baanpermissie of Handicap 54 kunt behalen. Gedurende deze dag krijg je uitgebreide praktijklessen, waaronder trainingen voor de volledige swing, pitchen, chippen, en putten. Bovendien zullen we je ook leren omgaan met bunkers en de dag afsluiten met een baanles, waarbij je de geleerde theorie direct in de praktijk brengt. Deze aspecten vormen de kern van het golfspel en zijn van essentieel belang voor je spel.

Onze professionele instructeur zal gedurende de golflessen de theoretische aspecten uitleggen, zodat je later op de dag ook je theoretisch examen kunt afleggen. Je hebt de mogelijkheid om je individueel in te schrijven of samen met een vriend(in).

Behaal ook uw GVB/HCP 54 in een dag met 100% speelgarantie!

professionele golflessen
golfles bunker

GVB in een dag

  • dag golfles
  • gratis oefen examens
  • clubs & oefenballen
  • theorie les en deelname examen
  • 9 holes q kaart lopen
  • gratis regelboeken in pdf
  • aanvraag digitale baanpermissie pas
  • activeren golf.nl app

Programma

09.45 uur ontvangst
10.00 uur fullswing
11.30 uur uitleg regels & etiquette
12.30 uur lunch
13.00 uur putten
14.00 uur korte werk en fullswing
15.00 uur theorie examen
16.00 uur 9 holes Q kaart lopen
18.00 uur einde

 

Registratie pas

Na het voltooien van de cursus, activeren wij meteen uw baanpermissiepas via de golf.nl app. Om hiervoor in aanmerking te komen, is het noodzakelijk dat u geregistreerd bent bij de Nederlandse Golf Federatie. De jaarlijkse kosten voor deze registratie bedragen 63 euro. In ruil hiervoor ontvangt u registratie van uw handicap, een digitale golfpas, een golfverzekering en toegang tot en gebruik van de golf.nl app.

 
gvb halen brabant

Direct inschrijven of informatie aanvragen!

golfles

Onze Reviews

5/5
Het was een geweldig weekend waarin we ook veel hebben gelachen, en het beste van alles is dat iedereen zijn GVB heeft gehaald! We kunnen het zeker aanbevelen!
D Woudenberg
5/5
Ik heb meteen mijn GVB behaald! Ik heb echt genoten van zowel de cursus als de locatie. Ik ben van plan om zeker meer golflessen te nemen.
P van Tiel
5/5
Tijdens het weekend heb ik waardevolle tips ontvangen van de instructeur, een echte professional. Alles was perfect georganiseerd, en ik heb enorm genoten.
J de Vries