goedkoop golfles!

Direct uw gvb halen

GVB in een weekend golfles

Als je interesse hebt in golf en je wilt je GVB halen, dan is het volgen van golfles een goede eerste stap. Voor 99 euro kan je al meedoen met een van onze dag of weekend cursussen met 100% speelgarantie

Haal snel uw GVB in slechts een weekend voor slechts 99 euro, met 100% speelgarantie!

Of u nu een beginner bent in de golfsport of gewoon kennis wilt maken met golf en enkele lessen wilt volgen, deze cursus biedt de ideale gelegenheid om uw GVB in een weekend te behalen, met een gegarandeerd succespercentage van 100%. Tijdens het weekend krijgt u golflessen van een erkende professional waarin alle fundamentele technieken worden behandeld, waaronder putten, chippen, pitchen, bunkers en de volledige swing.

Op zondag, aan het einde van de dag, krijgt u de kans om deel te nemen aan het theorie-examen en zelf de 9 holes Q-kaart te lopen met een mede-cursist. Na afloop zullen we uw GVB-pas aanvragen, waarna u volop kunt genieten van het golfen op diverse golfbanen in zowel Nederland als Europa.

GVB in een weekend

  • 2 dagen golfles
  • Aanvraag digitale golfpas via golf.nl app
  • Theorie les
  • Gratis 9 holes q kaart lopen
  • Clubs & Oefenballen
  • Gratis oefenexamens
  • Deelname theorie examen

Programma zaterdag

09.30 uur ontvangst
10.00 uur fullswing
12.00 uur lunch
13.00 uur chippen en pitchen
14.00 uur putten, bunkers en theorie les
15.00 uur baanles
16.30 uur einde

Programma zondag

09.45 uur ontvangst
10.00 uur fullswing
11.30 uur uitleg regels & etiquette
12.30 uur lunch
13.00 uur putten
14.00 uur korte werk en fullswing
15.00 uur theorie examen
16.00 uur 9 holes Q kaart lopen
18.00 uur einde

Registratie pas

Om in aanmerking te komen voor een GVB-pas, dient u geregistreerd te zijn bij de Nederlandse Golf Federatie. Elk jaar bedragen de kosten €63.00 voor de registratie van uw handicap, pas, golfverzekering en het gebruik van de golf.nl app.

Direct inschrijven of informatie aanvragen!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
golfles

Onze Reviews

5/5
Het was een geweldig weekend waarin we ook veel hebben gelachen, en het beste van alles is dat iedereen zijn GVB heeft gehaald! We kunnen het zeker aanbevelen!
D Woudenberg
5/5
Ik heb meteen mijn GVB behaald! Ik heb echt genoten van zowel de cursus als de locatie. Ik ben van plan om zeker meer golflessen te nemen.
P van Tiel
5/5
Tijdens het weekend heb ik waardevolle tips ontvangen van de instructeur, een echte professional. Alles was perfect georganiseerd, en ik heb enorm genoten.
J de Vries