goedkoop golfles!

Direct uw gvb halen

Zakelijk Golfles

Als je interesse hebt in golf en je wilt je GVB halen, dan is het volgen van golfles een goede eerste stap. Voor 99 euro kan je al meedoen met een van onze dag of weekend cursussen met 100% speelgarantie

Zakelijk GVB halen in een weekend

Snel uw gvb halen met 100% speelgarantie

Wilt u snel en doelgericht beginnen met golf? Schrijf nu in en haal uw GVB in een weekend! Deze weekendcursus is ideaal voor beginnende golfers of voor wie kennis wil maken met de golfsport.

Tijdens de cursus leert u van een erkende golfprofessional alle basistechnieken die u nodig heeft om het GVB te halen. U leert hoe u moet putten, chippen, pitchen, bunkers spelen en een full swing maakt. Op zondagmiddag kunt u meteen deelnemen aan het theorie examen en aansluitend de 9 holes q kaart lopen om uw GVB/HCP 54 te halen.

Aan het einde van de cursus bent u klaar om op de golfbaan te spelen!

Pluspunten van deze cursus:

100 % speelgarantie
Lessen van een erkende golfprofessional
Leren van alle basistechnieken
Volledig verzorgde cursus
Inclusief theorie examen en lopen 9 holes q kaart

Boek nu uw plek en begin met golfen!

gvb halen brabant
professionele golflessen
theorie examen golf

Theorie examen en Q kaart lopen

Op zondagmiddag is het tijd voor de laatste stap naar uw GVB: het theorie-examen en de 9 holes Q-kaart lopen met minimaal 19 punten.

Het theorie-examen bestaat uit 30 vragen over de golfregels en de etiquette op de golfbaan. U krijgt 1 uur de tijd om de vragen te beantwoorden.

Daarna is het tijd voor de Q-kaart. De Q-kaart is een 9-holes wedstrijd die u met een medecursist speelt op zondagmiddag. U moet minimaal een score van 19 stableford maken om uw handicap 54 pas te activeren.

Als u beide onderdelen van het weekendcursus met goed gevolg heeft afgerond, ontvangt u uw digitale handicap 54 pas via de golf.nl app. Haal u niet de 19 punten dan activeren wij de baanpermissie pas en kunt u zelf de Q kaart lopen.

Met uw GVB-pas kunt u nu op alle golfbanen in Nederland en Europa spelen.

Wij wensen u veel succes met het behalen van uw GVB!

Zakelijk GVB Halen

Zakelijk golflessen
9 holes q kaart lopen
Gratis oefenexamens
Aanvraag GVB pas
Gratis regelboeken .pdf
Theorie les plus examen
Clubs & Oefenballen

golflessen brabant

Programma zaterdag

09.30 uur ontvangst
10.00 uur fullswing
12.00 uur lunch
13.00 uur chippen en pitchen
14.00 uur putten, bunkers en theorie les
15.00 uur baanles
16.30 uur einde

Programma zondag

09.30 uur ontvangst
10.00 uur fullswing
12.00 uur lunch
13.00 uur chippen en pitchen
14.00 uur putten, bunkers en theorie les
15.00 uur baanles
16.30 uur einde

Registratie pas

Om in aanmerking te komen voor een GVB-pas, is het vereist om geregistreerd te zijn bij de Nederlandse Golf Federatie. Jaarlijks bedragen de kosten hiervoor €63,00 wat de registratie van uw handicap, de pas zelf, een golfverzekering en het gebruik van de golf.nl app omvat.

 

Direct inschrijven of informatie aanvragen!

golfles

Onze Reviews

5/5
Het was een geweldig weekend waarin we ook veel hebben gelachen, en het beste van alles is dat iedereen zijn GVB heeft gehaald! We kunnen het zeker aanbevelen!
D Woudenberg
5/5
Ik heb meteen mijn GVB behaald! Ik heb echt genoten van zowel de cursus als de locatie. Ik ben van plan om zeker meer golflessen te nemen.
P van Tiel
5/5
Tijdens het weekend heb ik waardevolle tips ontvangen van de instructeur, een echte professional. Alles was perfect georganiseerd, en ik heb enorm genoten.
J de Vries