goedkoop golfles!

Direct uw gvb halen

golfles locaties

Als je interesse hebt in golf en je wilt je GVB halen, dan is het volgen van golfles een goede eerste stap. Voor 99 euro kan je al meedoen met een van onze dag of weekend cursussen met 100% speelgarantie

Golfles locaties

Elk weekend cursus de goedkoopste van Nederland

Neem deel aan onze golfles cursus en behaal snel je GVB (Golfvaardigheidsbewijs) met een handicap van 54. Elk weekend verzorgen wij de cursussen in Brabant of Noord-Holland.

gvb halen brabant

Golfles Locatie Brabant

Golfbaan de schoot

In het weelderige groene landschap van Streekpark Kienehoef bevindt zich Golf & Country Course Sint-Oedenrode, ook bekend als ‘Golfclub De Schoot’. Deze golfbaan, omgeven door een serene landelijke omgeving, staat bekend om zijn warme Brabantse gastvrijheid, uitmuntend onderhouden banen en uitstekende horecavoorzieningen.

golflessen noord holland

Golfles Locatie Noord-Holland

Golfbaan Ooghduyne

Ooghduyne is goed verzorgde 9-holes golfbaan gelegen in Julianadorp aan Zee. Deze baan, ontworpen door Gerard Jol, werd voor het eerst in gebruik genomen in 1992 en kreeg al snel in 1993 de B-status, gevolgd door de A-status in 1997. Daarnaast biedt Ooghduyne ook een prachtige par-3 baan voor het hele gezin, bekend als de Familiebaan.

Onze Reviews

5/5
Het was een geweldig weekend waarin we ook veel hebben gelachen, en het beste van alles is dat iedereen zijn GVB heeft gehaald! We kunnen het zeker aanbevelen!
D Woudenberg
5/5
Ik heb meteen mijn GVB behaald! Ik heb echt genoten van zowel de cursus als de locatie. Ik ben van plan om zeker meer golflessen te nemen.
P van Tiel
5/5
Tijdens het weekend heb ik waardevolle tips ontvangen van de instructeur, een echte professional. Alles was perfect georganiseerd, en ik heb enorm genoten.
J de Vries