MGV de grootste landelijke golfvereniging van Nederland voor 29 euro per jaar

Ook bieden wij de goedkoopste golf handicapregistratie aan van Nederland

Handicap 54 pas zonder handicap registratie 29 euro na 1 juli 22 euro.
Handicap 54 pas met handicap registratie 29 euro na 1 juli 27 euro.

Aanmelden handicap registratie >> 

Bij Mijn Golfvereniging is iedereen welkom die de golfsport beoefend. Wij proberen het lidmaatschap van deze in Nederland opererende golfvereniging ook betaaldbaar te houden met vele voordelen zoals greenfee, golf, golfles korting. Ook organsieren wij landelijke golftoernooien voor beginners en gevorderde golfers. Ook als u wat extra golflessen wilt hebben van een Pga Professional bent u aan het goede adres. Wij werken samen met verschillende golfscholen door heel Nederland. Ook als u al lid bent van een golfclub kunt u zich nog steeds aanmelden als lid. Voordeel is dat wij landelijk opereren en u alles online kunt doen snel en gemakkelijk.

Ook zijn wij de goedkoopste landelijke golfvereniging!

Voor maar 29 euro zonder inschrijfkosten en inclusief ngf kosten kunt u uw handicap via ons laten registeren. Ook hebben wij een online software programma waar u alles zelf kunt bijhouden.

Jaarlijks organiseren wij meer dan 40 golfwedstrijden voor onze leden wij doen dit met verschillende partners die actief zijn op dit gebied. Waarom kiezen mensen voor onze vereniging onze website is overzichtelijk alles kan onlien gebeuren invoeren gelopen handicap kaarten, inschrijven wedstrijden en nog veel meer. Kijk snel verder op onze website Mijngolfvereniging.nl en vraag vrijblijvend informatie aan via de chat of mail.

Direct aanmelden landelijke golfvereniging

Klik hier>>

 

 

Aanbiedingen:

aanmelden lid golfvereniging
aanmelden lid golfvereniging

Aanmelden lid Golfvereniging. Wilt u lid worden vul dan onderstaand aanmeldformulier in en wij nemen direct contact met u op.