Golflessen van erkende Pga Professionals

Vliegen de golfballen met een banaan naar rechts of gaan de ballen over de grond? Dan is het tijd om een aantal golflessen te nemen. Zorg dat u golflessen neemt bij een professional die aangesloten is bij de Pga. U bent dan verzekerd dat u goed en duidelijk golfles krijgt met de benodigde oefeningen.

Voordeel nemen golfles:

  • U slaat de golfbal langer en verder
  • Verbeter uw  korte wer
  • In de baan het verbeteren van course management
  • De juiste golfclubs hebben

 Door meer lessen te nemen zult u meer plezier in het golfspel krijgen en uw scores zullen ook lager zijn.

Welke soorten les programma's

Om te leren golfen kunt u kiezen uit 3 soorten golflessen.

  1. Prive Golfles
  2. Groeps lessen
  3. Clinic

Voordeel van prive golfles is dat u alleen van de professional instructie krijgt. Heel veel golfers vinden dit niet prettig daarom is lessen in een groep een goede optie. Vaak hebben beginnende golfers angst om met ervaren spelers de baan in te gaan door deel te nemen aan wedstijden en groepslessn kan hier aan gewerkt worden.

Als u nog geen zin heeft in prive lessen kunt u ook deelnemen aan een van onze golfclinics.

Wij organiseren verschillende golfclinics met elk een apart thema zoals bunkers, putten, chippen en course management. Het grote verschil met een prive golfles is dat tijdens een clinic de golf professional de verschillende slagen voordoet en u daarna het geleerde in praktijk moet brengen met ondersteuning. Veel golfers vinden de golf clinic een fijne manier van lessen nemen.